Ample32

Cuina mediterrània amb tocs internacionals en un ambient distès vora la mar.

Ver menú en castellano

Menú Restaurat

Servit de dijous a diumenge migdia

Entrant

Frita de polp amb oli de pebrera i moniato sec

Ciurons melosos amb carxofes i bolets

Principal

Arròs de sépia amb carpaccio de gambot i allioli de gambes

Magret d’ànec amb albergínia i salsa de pruna

Postre

Cannoli de ricotta amb salsa de Nadal i gelat de pistatxo

Torrija amb cafè caleta i gelat de llet merengada

Menú Degustaurat

Servit de dijous a dissabte nit

Aperitius

Pa xinès fregit amb amatriciana i guanciale

Ou a baixa temperatura amb escuma de bolets i pernil

Tataki de tonyina amb ponzu, maionesa de wasabi i alls tendres

Entraña de vedella al “Josper” amb salsa criolla i patata

Postres

Babá amb peres al vi i cremós de flaó

CARRER DE VELÁZQUEZ, 9
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 81 32

HORARI
12:00 – 23:00