Ver menú en castellano
Menú Restaurat
Servit de dimecres a diumenge migdia i de dimecres a dissabte a la nit
Entrants
Bikini de carpaccio de xuletó madurat i formatge gruyère al Josper
Calamars amb sobrassada i allioli amb la tinta
Principals
Llom de bacallà gratinat amb samfaina i fideus cruixents
Arròs a la llauna amb foie, bolets i ànec
Postres
Comtessa de tiramisú eivissenc
Pastís Tatin
Menú Degustaurat
Servit de dijous a dissabte nit
Aperitius
Panipuri amb tàrtar de tonyina
Torrada de cecina amb oli fumat
Raviolis de foie i espinacs amb salsa de pera
Tiradito de salmó amb llet de tigre i alvocat
Llom alt de vaca amb chimichurri i puré de moniato
Postres
Cookie de garrova amb gelat de vainilla i dulce de leche d’Herbes Eivissenques
CARRER DE VELÁZQUEZ, 9
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 81 32
HORARI
12:00 – 23:00
