Ver menú en castellano
Menú Restaurat
Servit de dijous a diumenge migdia
Entrant
Frita de polp amb oli de pebrera i moniato sec
Ciurons melosos amb carxofes i bolets
Principal
Arròs de sépia amb carpaccio de gambot i allioli de gambes
Magret d’ànec amb albergínia i salsa de pruna
Postre
Cannoli de ricotta amb salsa de Nadal i gelat de pistatxo
Torrija amb cafè caleta i gelat de llet merengada
Menú Degustaurat
Servit de dijous a dissabte nit
Aperitius
Pa xinès fregit amb amatriciana i guanciale
Ou a baixa temperatura amb escuma de bolets i pernil
Tataki de tonyina amb ponzu, maionesa de wasabi i alls tendres
Entraña de vedella al “Josper” amb salsa criolla i patata
Postres
Babá amb peres al vi i cremós de flaó
CARRER DE VELÁZQUEZ, 9
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 81 32
HORARI
12:00 – 23:00