Ample32

Cuina mediterrània amb tocs internacionals en un ambient distès vora la mar.

Ver menú en castellano

Menú Restaurat

Servit de dimecres a diumenge migdia i de dimecres a dissabte a la nit

Entrants

Bikini de carpaccio de xuletó madurat i formatge gruyère al Josper

Calamars amb sobrassada i allioli amb la tinta

Principals

Llom de bacallà gratinat amb samfaina i fideus cruixents

Arròs a la llauna amb foie, bolets i ànec

Postres

Comtessa de tiramisú eivissenc

Pastís Tatin

Menú Degustaurat

Servit de dijous a dissabte nit

Aperitius

Panipuri amb tàrtar de tonyina

Torrada de cecina amb oli fumat

Raviolis de foie i espinacs amb salsa de pera

Tiradito de salmó amb llet de tigre i alvocat

Llom alt de vaca amb chimichurri i puré de moniato

Postres

Cookie de garrova amb gelat de vainilla i dulce de leche d’Herbes Eivissenques

CARRER DE VELÁZQUEZ, 9
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 81 32

HORARI
12:00 – 23:00