Zebra Steak & Grill

“Restaurant especialitzat en carns a la brasa i forn de llenya”

Ver menu en castellano

Menú Restaurat

Servit de dimarts a diumenge migdia i de dijous a dissabte nit

Entrant

Endívies marinades a la brasa gratinades amb salsa de formatge blau i nous torrats

Minicalzone amb daus de salmó, crema de formatge eivissenc i albergínies

Croquetes de sufrit pagés amb maionesa de pebre roig fumat i llimona

Rotllets d’albergínia amb ricotta i espinacs gratinats al forn amb un toc de parmesà

Patates amb sobrassada brava (trossos de patata rostida i després fregida, gratinada amb allioli i sobrassada picant)

Principal

Costella de porc lacat amb mel d’Eivissa, salsa de soja i gingebre, acompanyat de moniato rostit al forn de llenya amb romaní, sucre mascavado i llavors de sèsam

Cuixa de pollastre pagès al forn de llenya amb salsa reduïda de sofrit pagès, acompanyat de patates i pebrassos

Hamburguesa de bestiar amb formatge eivissenc i maionesa de sobrassada amb pa acabat de fer en forn de llenya, acompanyada de xips de moniato

Caneló de rap, gambes i pebrassos amb beixamel de safrà i ametlles torrades

Pizza de carabassa rostida, xampinyons i ruca (base de puré de carabassa rostida, mozzarella flor di latte, xampinyons frescos i ruca, amanida amb oli de tòfona i un toc i pebre negre)

Pizza de sobrassada, mel i nous: tomata Sant Marzano, mozzarella flor di latte, sobrassada, mel i nous torrades

Postre

Flam de flaó

Cheesecake d’orelletes

Sorbet de maduixes naturals amb un toc de frígola

Pa de pessic de sobrassada i mel amb gelat de vainilla

Greixonera de cafè i licor d’herbes eivissenques

CARRER SOLETAT, 43
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 78 67

HORARI
13:00 – 16:00
19:30 – 23:30