Ve el menú en castellano
Menú Restaurat
Servit de dimarts a diumenge migdia
*Es recomana reservar
Entrant
Risotto cremós de bacallà amb cruixent de pernil i confitura de tomata.
Piadina d’espinacs amb ricotta i salmó fumat
Bocateta d’ensalada amb polp tacoyaki
Caneló d’ànec rostit amb poma i parmesà
Crema lleugera de peix i marisc amb musclo escabetxat i llet de coco
Plat principal
Curri de llagostins i verdures amb arròs basmati
Baos de galta de porc esfilagarsada amb ceba vermella adobada
Salmó al forn amb salsa de iogurt i anet
Hamburguesa de vaca vella amb nachos, formatge cheddar, guacamole i salsa taco
Entranya a la brasa amb papas arrugdas i Mayochurri
Postre
Poma al forn
Pastís de formatge amb melmelada de nabius
Menú Degustaurat
Servit de dimarts a dissabte nit
*Es recomana reservar
Elaboracions
Caneló d’ànec rostit amb poma i parmesà
Bocateta d’ensalada amb polp tacoyaki
Curri de llagostins i verdures amb arròs basmati
Entranya a la brasa amb papas arrugadas i Mayochurri
Postre
Pastís de formatge amb melmelada de nabius
Vins Recomanats
Negres
DO Rioja, Pomal 106 Barricas res, ull de llebre, garnatxa, gracià 32€
DO Ribera del Duero, Tionio, ull de llebre 30,50€
Blancs
DO Alella Can Matons, pansa blanca 23,10€
DO Roda Legaris verdejo 16,30€
C/ BISBE TORRES, 5
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 04 51
HORARI
Dimarts
20:00 – 23:30
De dimecres a dissabte
13:15 – 15:45
20:00 – 23:30
Diumenge
13:15 – 15:45
Dilluns TANCAT