Ver menu en castellano
Menú Restaurat
Servit de dimarts a diumenge migdia i de dijous a dissabte nit
Entrant
Endívies marinades a la brasa gratinades amb salsa de formatge blau i nous torrats
Minicalzone amb daus de salmó, crema de formatge eivissenc i albergínies
Croquetes de sufrit pagés amb maionesa de pebre roig fumat i llimona
Rotllets d’albergínia amb ricotta i espinacs gratinats al forn amb un toc de parmesà
Patates amb sobrassada brava (trossos de patata rostida i després fregida, gratinada amb allioli i sobrassada picant)
Principal
Costella de porc lacat amb mel d’Eivissa, salsa de soja i gingebre, acompanyat de moniato rostit al forn de llenya amb romaní, sucre mascavado i llavors de sèsam
Cuixa de pollastre pagès al forn de llenya amb salsa reduïda de sofrit pagès, acompanyat de patates i pebrassos
Hamburguesa de bestiar amb formatge eivissenc i maionesa de sobrassada amb pa acabat de fer en forn de llenya, acompanyada de xips de moniato
Caneló de rap, gambes i pebrassos amb beixamel de safrà i ametlles torrades
Pizza de carabassa rostida, xampinyons i ruca (base de puré de carabassa rostida, mozzarella flor di latte, xampinyons frescos i ruca, amanida amb oli de tòfona i un toc i pebre negre)
Pizza de sobrassada, mel i nous: tomata Sant Marzano, mozzarella flor di latte, sobrassada, mel i nous torrades
Postre
Flam de flaó
Cheesecake d’orelletes
Sorbet de maduixes naturals amb un toc de frígola
Pa de pessic de sobrassada i mel amb gelat de vainilla
Greixonera de cafè i licor d’herbes eivissenques
CARRER SOLETAT, 43
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 78 67
HORARI
13:00 – 16:00
19:30 – 23:30