Ver el menú en castellano
Menú Restaurat
Servit cada dia migdia i nit
Entrant
Mortadella amb tòfona
(mortadella de tòfona, crema de parmesà DOC curat 24 mesos, crema de formatge italià, ruca, tomata cherry pera, olives, taralli, tigella i gnocco)
Plat principal
Tortellini de pernil de Parma en brou d’olla
Tagliolini al pesto de pistatxo
(tagliolini romagnoli, amb salsa de pesto de pistatxo i alfàbrega amb crema de parmesà DOC curat 24 mesos)
Postre
Cannolo sicilià
(crema de ricotta siciliana i pistatxo)
Menú Degustaurat
Servit cada dia nit
Elaboracions
Carpaccio de bresaola
(vedella prèmium italiana curada, ruca, poma vermella, llavors de gira-sol torrades amb salsa casolana de mostassa i mel)
Provoletta de scamorza tirolesa
(tomata San Marzano, speck i scamorza fumada)
La tagliatella della nonna
(autèntica ‘tagliatella emiliana’ amb ragú fet de la majora)
Postre
Tiramisú de pistatxo
(versió del tiramisú estil Bresca amb crema de pistatxo)
PASSEIG DE SES FONTS, 3
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 69 09
HORARI
De dilluns a dijous i diumenge
9:00 – 00:00
Divendres i dissabte
9:00 – 01:00