Bresca

“La millor pasta artesanal a Eivissa”

Ver el menú en castellano

Menú Restaurat

Servit cada dia migdia i nit

Entrant

Mortadella amb tòfona
(mortadella de tòfona, crema de parmesà DOC curat 24 mesos, crema de formatge italià, ruca, tomata cherry pera, olives, taralli, tigella i gnocco)

Plat principal

Tortellini de pernil de Parma en brou d’olla

Tagliolini al pesto de pistatxo
(tagliolini romagnoli, amb salsa de pesto de pistatxo i alfàbrega amb crema de parmesà DOC curat 24 mesos)

Postre

Cannolo sicilià
(crema de ricotta siciliana i pistatxo)

Menú Degustaurat

Servit cada dia nit

Elaboracions

Carpaccio de bresaola
(vedella prèmium italiana curada, ruca, poma vermella, llavors de gira-sol torrades amb salsa casolana de mostassa i mel)

Provoletta de scamorza tirolesa
(tomata San Marzano, speck i scamorza fumada)

La tagliatella della nonna
(autèntica ‘tagliatella emiliana’ amb ragú fet de la majora)

Postre

Tiramisú de pistatxo
(versió del tiramisú estil Bresca amb crema de pistatxo)

PASSEIG DE SES FONTS, 3
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 69 09

HORARI
De dilluns a dijous i diumenge
9:00 – 00:00
Divendres i dissabte
9:00 – 01:00