Ver el menú en castellano
Menú Restaurat
Servit cada dia al migdia i dijous a dissabte nit
Entrants
Ceviche de peix a l’estil eivissenc
Croquetes casolanes de rap i gambes a l’all amb allioli d’all negre
Cruixent farcit de bestiar i albergínia sobre hummus de carabassa rostida i ametlles torrades
Principals
Arròs melós de sépia, gambes i cloïsses
Rap guisat sobre patates de pobre i salsa d’allioli de peix
Hamburguesa casolana de porc negre amb formatge de cabra eivissenc Ses Cabretes i salsa de figues
Postres
Semifred d’ametlla amb caramel i làmines d’ametlles torrades
Greixonera amb toc de frígola
Sorbet de llimó i menta
AV. ISIDOR MACABICH, 19
SANT ANTONI DE PORTMANY
971 34 62 53
HORARI
Obert cada dia, cuina oberta ininterrompudament
12:00 – 23:00