es-ESca-ES

Text/HTML

Organitza

Luzmenu

On Menu

Text/HTML

Text/HTML

Concurs Restaurat

Un jurat secret visitarà els establiments participants i, després d’haver assaborit el menú, decidirà mitjançant puntuació quin establiment serà guardonat com a guanyador del certamen, i també triarà els premiats de la resta de categories.

Sorteig Restaurat

Cada vegada que gaudiu d’un menú Restaurat, aconseguiu un cupó que té un número amb el qual entrareu en un sorteig de molts regals!

Vigilau les nostres xarxes socials, on s’aniran anunciant tots els regals.

I recordau: UN MENÚ – UN CUPÓ.

ajosParallax

Gràcies per aquests deu anys de sabors, sobretaules, amics i rialles.

Text/HTML

Can Mussonet, escollit millor restaurant del Restaurat 2018

Guanyadors del sorteig

Dos Nits per a evadirse: nº3540

Caixa de cava Anna de Codorniu: nº3872

Menú per a 2 persones sa Nansa: nº4560

Caixa de vi negre Marqués de Concordia: nº4067

Pack saludable Atzaró: nº0867

Menú per a 2 persones Ca n'Alfredo: nº1948

ajosParallax

EasyDNNRotator

S' Avaradero

S' Avaradero

Villa Manchega

Villa Manchega

El Bistro Stephan (TANCAT)

El Bistro Stephan (TANCAT)

Pizzería Galeón

Pizzería Galeón

Es Racó de Can Cosmi

Es Racó de Can Cosmi

Can Mussonet

Can Mussonet

Mar 5

Mar 5

Ample 32

Ample 32

Bondi

Bondi

Cala Gracioneta (TANCAT)

Cala Gracioneta (TANCAT)

Bésame Canalla

Bésame Canalla

Mudita

Mudita

Hostal La Torre

Hostal La Torre

S · Marí Cocina Bar

S · Marí Cocina Bar

Palapa

Palapa

Grill Sant Antoni

Grill Sant Antoni

The Curry Club

The Curry Club

Enigma

Enigma

Villa Mercedes (TANCAT)

Villa Mercedes (TANCAT)

Es Rebost de Can Prats

Es Rebost de Can Prats

Text/HTML

Cel·lebrem la 10ª Edició del certamen gastronòmic amb més esperat de l’illa d’Eivissa.

Enguany són vint-i-un establiments els que hi participen

 

Comencem aquesta edició del Restaurat amb il·lusió i energies renovades.

Són ja deu anys de creativitat, de sabors de la terra, de reunions amb amics, de producte de temporada, d’aromes tardorenques... Deu anys de gastronomia.

Varem començar el 2009 amb la il·lusió de poder dinamitzar la nostra hostaleria per aquestes dates, donant a conèixer la cuina de temporada i fent un pas endavant a nivell creatiu, tot a un preu ajustat per poder arribar al màxim públic possible. I ho varem aconseguir.

El certamen va seguir cresquent, fins a esdevenir un referent gastronòmic a l’illa.

En aquesta desena edició hem volgut homenatjar aquesta trajectòria i fer un repàs amb el nostre paladar a les temàtiques d’aquests nou anys anteriors.

Temes com la matança, l’all i l’oli o productes com el formatge eivissenc, la col i la carabassa han set els seus protagonistes i ho seran també en aquesta edició. Cada participant podrà escollir lliurement el que més li agradi...

Us convidam a gaudir de tots aquests productes i sabors, i a celebrar aquests 10 anys de gastronomia.

¡Bon profit!

De dilluns a diumenge

19€

*Begudes no incloses